DOMOV

Vabljeni k prijavi ekipe v ŠportKAT ligo – ulična košarka (3×3). V prijavo na mail (animacija.sporta@gmail.com), sporočite ime ekipe in kontakt (mail, telefon).

Letošnja sezona ŠportKAT lige v košarki bo narejena po formatu turnirjev v ulični košarki (3×3). V ligi oz. na turnirjih lahko nastopajo košarkaši rojeni l.2000 ali kasneje, ekipa pa ima lahko maksimalno 4 igralce (3+1). Igralci se tekom turnirjev lahko menjajo (niso fiksni-stalni). Seveda pod pogojem, da so letnik 2000 ali mlajši.Ostala pravila najdete na strani Pravila.

Prijavnina znaša 50 eur na ekipo in vključuje plačilo dvorane, nagrad in sodnikov za vseh 7 turnirjev. Prijavnino je potrebno poravnati na prvem turnirju.

Ekipe se lahko pridružijo tudi samo posameznemu turnirju. Prijavnina za posamezni turnir znaša 10€ na ekipo. Ob tem naj se pravočasno prijavijo na mail (1 teden pred turnirjem), da lahko organizator naredi razpored tekem.

Prijave sprejemamo na animacija.sporta@gmail.com, do konca septembra. Načrtovanih je 6 turnirjev v telovadnici Gimnazije Želimlje + zaključni turnir v Šentvidu.

PRIJAVI SE!